Er is altijd een reden om iemand een bloemetje te geven

Vrolijk, bont plukboket

Daarom zijn wij tot nader bericht geopend en blijven onze openingstijden vooralsnog onveranderd. Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM. Voor verdere berichtgeving volg ons op Facebook, Linkedin en Instagram.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In navolging op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 nemen ook wij maatregelen om gezondheidsrisico’s te beperken.

Als ik online een boeket bestel, wordt dit dan nog bezorgd?

Vooralsnog is het gewoon mogelijk bloemen online te bestellen. Wel nemen we enkele maatregelen met het bezorgen van boeketten. Bestelt u een boeket voor 13:30 uur dan wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd (op zaterdag tot 12:00). Vanwege de drukte is het helaas niet mogelijk om een bezorgmoment te kiezen. Wij maken een uitzondering voor rouwbloemen.

Bekijk alle boeketten

Welke maatregelen neemt Alpina om bloemen veilig te bezorgen?

Wij bezorgen de boeketten tot nader order contactloos. Onze bezorgers zetten het boeket bij aflevering voor de deur. Om tot een correcte levering te komen vragen wij bij het plaatsen van een bestelling het telefoonnummer van de ontvanger in te vullen, zodat wij (indien noodzakelijk) contact kunnen opnemen met de ontvanger.

Zijn alle soorten bloemen en boeketten nog beschikbaar?

Het bloemenaanbod is redelijk normaal en ons assortiment bestaat uit hetgeen u van ons gewend bent. Er is voldoende keuze om een mooi boeket te maken.

Hoe wordt de veiligheid van klanten gewaarborgd in onze winkels?

We vragen de klanten in de winkel zoveel mogelijk contactloos te betalen om direct contact te vermijden. Wij houden ons aan de fysieke afstand van 1,5 meter tot anderen en elkaar.

Wordt er nog bezorgd in het buitenland?

In enkele landen wordt momenteel niet bezorgd. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Heeft u vragen? Bel voor persoonlijk advies of meer informatie 070 - 346 3400 of mail ln.nipla@srewolf

Bloemen bezorgen in Nederland

Wij bezorgen uw bloemen in Den Haag, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Hoorn, 's - Gravenzande, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Schipluiden, Rijswijk, Ter Heijde, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer

In overige plaatsen bezorgt de lokale Fleurop bloemist uw boeket.

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd (op zaterdag vóór 12.00 uur).

Bezorgkosten

  • Den Haag: € 4,95
  • Amsterdam, Rotterdam, Utrecht: € 7,25
  • Waddeneilanden (m.u.v. Texel): € 21,45
  • Overige plaatsen: € 6,95
  • Buitenland: € 9,00


Bij Alpina kunt u betalen met iDEAL Bij Alpina kumt u betalen met de volgende Creditcards: Visa, American Express en Eurocard Mastercard

Alpina, Bij Koninklijke beschikking, Hofleverancier, Den Haag   Alpina Den Haag, uw gecertificeerd duurzame bloemist, niveau goud   Alpina Den Haag, wij zijn aangesloten bij Fleurop Interflora

Contact

Alpina
Kneuterdijk 9
2514 EM Den Haag
+31(0)70 - 346 3400
ln.nipla@srewolf

Frederik Hendriklaan 296
2585 BN Den Haag
+31(0)70 - 346 3400

KvK Den Haag 27012703
BTW nr. NL810577161B01
IBAN: NL17 INGB 0000 0916 70
BIC: INGBNL2A

Facebook | Pinterest | Instagram