Voor 14:00 uur besteld, zelfde dag bezorgd     7 dagen versgarantie 070 - 346 3400 | Aanmelden | Winkelmandje 0

Er is altijd een reden om iemand een bloemetje te geven

Vrolijk bont boeket, boeket volop vreugde

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In navolging op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 nemen ook wij maatregelen om gezondheidsrisico’s te beperken.

Via deze site kunt u op elk moment (24/7) bloemen, planten en cadeaus blijven bestellen. Dat geldt ook voor bloemenarrangementen voor speciale gelegenheden zoals afscheidsbloemen.

Onze winkels zijn tot nader bericht alleen geopend voor het afhalen van vooraf bestelde bestellingen.

Als ik online een boeket bestel, wordt dit dan nog bezorgd?

Het is mogelijk om uw bloemen en/of kerstdecoraties online te bestellen. Wel nemen we enkele maatregelen met het bezorgen van bloemen. Bestelt u een boeket of bloemstuk voor 12:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd (ma-za). Door deze enorme drukte kan uw bestelling later op de middag of het begin van de avond bezorgd worden. Het is helaas niet mogelijk om een bezorgmoment te kiezen. Wij maken daarbij een uitzondering voor rouwbloemen.

Bekijk alle boeketten

Welke maatregelen neemt Alpina om bloemen veilig te bezorgen?

Wij bezorgen de boeketten contactloos. Onze bezorgers zetten het boeket bij aflevering voor de deur. Om tot een correcte levering te komen vragen wij bij het plaatsen van een bestelling het telefoonnummer van de ontvanger in te vullen, zodat wij (indien noodzakelijk) contact kunnen opnemen met de ontvanger.

Zijn alle soorten bloemen en boeketten nog beschikbaar?

Het bloemenaanbod is anders dan normaal. Dit betekent dat we helaas niet alles kunnen leveren. Er is gelukkig voldoende keuze om een mooi boeket te maken. Derhalve zullen we af en toe andere materialen moeten gebruiken dan er is getoond op onze website. Het aanbod verschilt dagelijks en is daardoor ook zeer lastig actueel te houden. De kleurstelling en de stijl blijven zoveel mogelijk gelijk.

Wordt er nog bezorgd in het buitenland?

In enkele landen wordt momenteel niet bezorgd. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Heeft u vragen? Bel voor persoonlijk advies of meer informatie 070 - 346 3400 of mail ln.nipla@srewolf

Bloemen bezorgen in Nederland

Wij bezorgen uw bloemen in Den Haag, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Hoorn, 's - Gravenzande, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Schipluiden, Rijswijk, Ter Heijde, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer

In overige plaatsen bezorgt de lokale Fleurop bloemist uw boeket.

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd (op zaterdag vóór 12.00 uur).

Bezorgkosten

  • Den Haag: € 4,95
  • Amsterdam, Rotterdam, Utrecht: € 7,25
  • Waddeneilanden (m.u.v. Texel): € 21,45
  • Overige plaatsen: € 6,95
  • Buitenland: € 9,00


Bij Alpina kunt u betalen met iDEAL Bij Alpina kumt u betalen met de volgende Creditcards: Visa, American Express en Eurocard Mastercard

Alpina, Bij Koninklijke beschikking, Hofleverancier, Den Haag   Alpina Den Haag, uw gecertificeerd duurzame bloemist, niveau goud   Alpina Den Haag, wij zijn aangesloten bij Fleurop Interflora

Contact

Alpina
Kneuterdijk 9
2514 EM Den Haag
+31(0)70 - 346 3400
ln.nipla@srewolf

Frederik Hendriklaan 296
2582 BN Den Haag
+31(0)70 - 346 3400

KvK Den Haag 27012703
BTW nr. NL810577161B01
IBAN: NL17 INGB 0000 0916 70
BIC: INGBNL2A

Facebook | Pinterest | Instagram