Zoeken

Free search
Verzorgingstips

Bloemen schuin afsnijden

Snij altijd een stukje van de bloemstelen af, zodat bacteriën en schimmels, vuil en luchtbellen...

Tips

Algemene informatie

ALPINA is al meer dan 125 jaar toonaangevende bloemist, alsmede Hofleverancier, in de regio Den Haag.

Wij bieden u een ruim assortiment op het gebied van bloemen, bloemdecoraties en planten(hydrokultuur), voor elke gelegenheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een grote collectie aardewerk, glaswerk en decoratieartikelen voor interieur en exterieur. Onze medewerkers zijn gespecialiseerde bloembinders, voor wie kwaliteit, service en creativiteit bovenaan staan.

Voor bedrijven is onze webshop handig. Met uw eigen debiteurnummer bestelt u gemakkelijk. U geeft éénmalig al uw gegevens op en wij maken uw debiteurnummer aan. U ontvangt maandelijks de factuur. Per order is het mogelijk uw factuur referentie zoals een inkoopnummer, mee te geven voor de facturatie. Bent u reeds een bestaande debiteur maar heeft u nog niet eerder besteld via onze site, meld u dan aan als nieuwe klant.

 

Alpina is Duurzame Bloemist - Niveau Goud

 

Wilt u wekelijks een boeket in vaas op de balie of een bloemdecoratie in de vergaderruimte van uw bedrijf. Wij brengen de veiling verse bloemen bij u. Wilt u informatie met betrekking tot een bloemenabonnement, of heeft u speciale wensen? Wilt u een offerte, geen probleem wij helpen u graag uw speciale wensen binnen uw budget te realiseren. Neem contact met ons op 070-3463400 of via flowers@alpin.nl

ALPINA’S hydrospecialisten zijn zeer bedreven in het ontwerpen van interieurbeplanting voor diverse omgevingen. Of het nu een kantoortuin, vergaderzaal, directiekamer, ontvangsthal, of bij u thuis is, ALPINA kan u adviseren over de mogelijkheden.

Bent u particulier, plaats uw opdracht op www.alpinabloemen.nl en de betaling verloopt via uw credit card of Ideal. Wij zijn aangesloten bij Fleurop Interflora en kunnen uw bloemen, binnen 48 uur, wereldwijd bezorgen.

Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. U kiest een passend rouwarrangement voor het afscheid van een dierbare. U kunt kiezen uit uiteenlopende modellen. Al onze rouwarrangementen zijn leverbaar met diverse soorten rouwlint. Heeft u specifieke wensen? ALPINA helpt u graag de uitvaart van uw dierbare tot een bijzondere herinnering te maken. Wij geven u graag een persoonlijk advies over de gewenste rouwarrangementen op één van onze locaties of u kunt bestellen via onze webshop.

Zoeken

Free search
Verzorgingstips

Bloemen schuin afsnijden

Snij altijd een stukje van de bloemstelen af, zodat bacteriën en schimmels, vuil en luchtbellen...

Tips